Kvalitet

Alle Figgjos produkter lages i vitroporselen, en porselenstype som er spesielt utviklet for profesjonell bruk. Porselensmassen er forsterket med aluminiumsoksid, dette gjør produktene spesielt sterke og motstandsdyktige mot den harde bruken man har på et profesjonelt kjøkken.


Miljøvennlig

Vi benytter ingen miljøskadelige råmaterialer, og gjenvinner produksjonsmasse gjennom hele prosessen. Etter brenning resirkuleres vrakprodukter som fyllmasse, og luften og vannet som anvendes i fabrikken renses.

Figgjos porselen blir testet for bly-, kadmium- og bariumutløsning i henhold til gjeldene lover og regler i EU og Norge, alle resultater ligger langt under kravene. Dette gjelder både glasur og farger.

Alle Figgjo-produkter er 100% miljøvennlige og inneholder ingen miljøskadelige materialer. Trenger derfor ikke sorteres eller avhendes som spesialavfall.


Ovn og mikrobølgeovn

Alt Figgjo porselen kan trygt benyttes i ovn opptil 300 grader, ved en jevn og langsom temperaturøkning og -senkning. Gull- og platinadekorert porselen må ikke brukes i mikrobølgeovn.


Oppvaskmaskin

Porselen fra Figgjo har en glatt og jevn overflate som er lett å holde ren. Det er viktig at en følger anvisningene for oppvask med hensyn til dosering av vaskemiddel og skylle- og vasketemperatur. Bruk også glansmiddel. Glansmiddel senker friksjonen på porselenet og reduserer dermed glasurslitasje.


Hygiene

Figgjos porselen er laget av naturlige materialer. Siden vitroporselen er et ikke-porøst materiale, absorberer produktene derfor ikke skitt eller bakterier.

Bedriftskunde?

Er du bedriftskunde anbefaler vi at du tar kontakt med en av våre forhandlere, Norrøna eller Culina. Har du spørsmål som bedriftskunde ta kontakt med Figgjo AS sitt kundeservice på e-post anne.torunn.espedal@figgjo.no eller ring (+47) 51 68 35 00.