Om fabrikkutsalget

I fabrikkutsalget selger vi en blanding av første- og andresortering, samt restvarer til privatkunder. Man må ta høyde for små skjønnhetsfeil, som avvik i farger, mindre synlige uregelmessigheter i dekor eller små ujevnheter i godset. Feilene i andresorteringen skal ikke gå ut over bruken og kvaliteten.

Våre åpningstider er mandag-fredag 10-17, torsdag 10-19 og lørdag 10-16. Sjekk vår facebookside for avvik i våre åpningstider rundt høytider og helligdager.

OBS! Vi har stengt søndager.

Husk at du alltid kan handle hjemmefra i vår nettbutikk og fritt velge om du vil ha varene sendt hjem eller om du ønsker å plukke den opp hos oss. 

Vi holder til på Figgjo, ca 15 minutter sør for Sandnes. Se etter skiltingen på E39 før du kommer til Kongeparken og Ålgård.

Gavekort, nye profilkrus, en prat om porselen, en kaffe: Ta kontakt! Telefon 940 01 043 eller send en e-post til butikk@figgjo.no

Er du bedriftskunde anbefaler vi at du tar kontakt med en av våre forhandlere, Norrøna eller Culina. Har du spørsmål som bedriftskunde ta kontakt med Figgjo AS sitt kundeservice på e-post anne.torunn.espedal@figgjo.no eller ring (+47) 51 68 35 00.