Figgjo fabrikkutsalg fasadebilde

I vårt fabrikkutsalg selger vi en blanding av første- og andresortering, samt restvarer til reduserte priser. Man må ta høyde for små skjønnhetsfeil, som avvik i farger, mindre synlige uregelmessigheter i dekor eller små ujevnheter i godset. Feilene i andresorteringen skal ikke gå ut over bruken og kvaliteten.

 

Våre åpningstider er man 10-17, ons 10-17, tors 10-18, fre 10-17, lør 10-16.

OBS! Vi har stengt tirsdager og søndager.

 

Vi holder til i romslige lokaler hvor vi gjør alle nødvendige tiltak for å holde butikken ren og trygg slik at du får en trivelig handel hos oss. Husk at du alltid kan handle hjemmefra i vår nettbutikk og fritt velge om du vil ha varen sendt hjem eller om du ønsker å plukke den opp hos oss.

Pga dagens situasjon har vi en lavere bemanning i butikken, dette kan medføre enkelte ulemper for våre kunder. Dette beklager vi og håper på forståelse fra de som opplever lengre behandlingstid på webordre.

Vi holder til på Figgjo, ca 15 minutter sør for Sandnes. Se etter skiltingen på E39 før du kommer til Kongeparken og Ålgård.

 

Gavekort, nye profilkrus, en prat om porselen, en kaffe: Ta kontakt! Telefon 940 01 043 eller send en e-post til butikk@figgjo.no